A Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszer összetevői a fűtőkábelek, vagy fűtőszőnyegek, a termosztátok és hőérzékelők, valamint a beépítéshez szükséges kiegészítők.

A Comfort Heat elektromos padlófűtés kellemes meleget biztosít minden helyiségben, legyen szó lakásról, irodáról, műhelyről, vagy akár tornateremről. A fűtőkábeles padlófűtés használható kiegészítő fűtésként és önálló fűtésként egyaránt.

A rendszer részét képezik a vezérlést biztosító elektronikus termosztátok, melyeknek széles skálájából választhat igényeinek megfelelően. Ezek a termosztátok padló- vagy szobaszenzorral vagy esetleg a kettő kombinációjával rendelkeznek, melyek által gyors és pontos hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé.

A szobaszenzorok használatát akkor javasoljuk, amikor a padlófűtés az egyetlen hőforrás az adott helyiségben.
A padlótermosztátokat ezzel szemben inkább olyankor érdemes használni, amikor a padlófűtés csupán kiegészítő szerepet lát el, mivel így biztosítható a padlófelület kellemes hőmérsékleten való tartása.

A megfelelő termosztát kiválasztása nem csupán a komfortérzet, hanem a költséghatékony működés szempontjából nagyon fontos. A C510T előre programozható termosztát segítségével például tetszés szerint megadhatjuk a kívánt hőmérsékletet a hét minden napjára vonatkozóan.

A Comfort Heat padlófűtés rendszerei használhatóak bármilyen padlófelület esetén.

A Comfort Heat padlófűtés rendszer előnyei

  • A kényelem nem az egyetlen érv a Comfort Heat választása mellett.

  • A rendszer ugyanis gyorsan és rugalmasan telepíthető, továbbá rendkívül kedvező üzemeltetési költségekkel bír.

  • Mivel az egész a padló alatt helyezkedik el, ezért nem vesz el helyet a szobából a fűtőtest, emellett a tartós, karbantartást nem igénylő, megbízható üzem szintén garantált.

  • A fűtőkábelt 10 év garanciával, a termosztátokat pedig 2 év garanciával vásárolhatja meg bemutatótermünkben!

Green line technológia