Fürdőszobai padlófűtés rendszerek

//Fürdőszobai padlófűtés rendszerek
Fürdőszobai padlófűtés rendszerek2018-09-03T21:44:34+00:00

A Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszerei bármely fürdőszobába telepíthetőek, ahol csak igény van a komfort szint növelésére. Amennyiben Ön Comfort Heat padlófűtés rendszert telepít fürdőszobájának burkolata alá, a rideg csempék helyett,  kellemesen meleg padló érzésével fog megismerkedni!

A Comfort Heat elektromos padlófűtés kínálatából fürdőszobai használatra a CTAE-160, valamint a CTAE-100 típusú fűtőszőnyegeket ajánljuk, Comfort Touch termosztáttal.

A Comfort Heat kéteres fűtőkábelből álló fűtőszőnyege mindössze 4 mm-es vastagságával, öntapadó felületével gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. Az elektromos fűtőszőnyeg egyenletesen adja le a hőt a szoba minden részén (hideg és meleg zónák nélkül), így nagyon magas komfortérzetet biztosít. A Comfort Heat fűtőszőnyegei olyan vékonyak, hogy telepítésük után a padló szintje szinte nem is emelkedik egyáltalán. A szőnyegek 50 cm széles tekercsekben, különböző hosszúságokban kerülnek értékesítésre.

A Comfort Touch egy olyan érintőképernyős termosztát, amit a padlófűtés rendszerek vezérléséhez fejlesztettek ki, ezért rendkívül gyorsan és precízen képes a helyiség hőmérsékletének szabályozására. A Comfort Touch saját időzítővel, energiamonitorral, valamint padló vagy fali szenzorral van felszerelve, elhelyezése pedig a falon bárhol lehetséges. Előre beépített programjainak köszönhetően használata rendkívül egyszerű. Az alap program úgy van meghatározva, hogy a lehető leggazdaságosabb működést szolgálja, de egyedi igények alapján szabadon programozható 5 hétköznap, 2 hétvége felosztásban, vagy akár a hét minden napjára külön-külön is. A Comfort Touch intelligens vezérlésének köszönhetően úgy határozza meg a felfűtés kezdetét, hogy Ön a meghatározott időpontban már a kívánt hőmérsékletet élvezhesse fürdőszobájában. A felfűtés időtartamát a Comfort Touch öntanuló rendszere az év során folyamatosan alakítja a mért hőmérséklet viszonyoknak megfelelően.

Az egyenlő hőeloszlásnak köszönhetően a rendszer az egész helyiségben egyenletes hőérzetet biztosít. Emellett a termosztátok gyors reakcióideje is hozzájárul ahhoz, hogy folyamatos a kívánt hőmérsékleten tarthassa a szoba levegőjét. A padlófűtésnek köszönhetően fürdőszobája száraz, meleg és otthonos lesz.

Az öntapadó felülettel ellátott CTAE-160 fűtőszőnyeg gyors és egyszerű lerakást tesz lehetővé

Mérje fel a fűtendő helyiség padlófelületét! Vegye figyelembe, hogy a mosdók, kádak, zuhanytálcák alapterületét le kell vonni a szoba alapterületéből. Nagyon fontos, hogy megfelelő méretű fűtőszőnyeget válasszon, mivel a fűtőszőnyegek végéből nem lehet levágni, ezért a választott termék mérete legyen mindig egy kicsit kisebb a rendelkezésre álló felületnél.

Ezt követően vágjon egy kb. 1 cm átmérőjű vájatot a padlóba, valamint a falba, a vájatba pedig helyezzen be egy műanyag csövet, amibe termosztát szenzorának a vezetéke lesz bevezetve. Minél nagyobb a cső átmérője, annál könnyebb lesz belevezetni a szenzort. A cső végét le kell zárni, hogy a beton, vagy a csemperagasztó ne tudjon belemenni.

A fűtőszőnyeg lefektetése előtt győződjön meg róla, hogy a meglevő padló tiszta, száraz, valamint hogy nincsenek benne éles kiszögelések.

Kezdje el a fűtőszőnyegek lerakását az ábrának megfelelően az egyik faltól, majd terítse ki egészen a szemben levő falig, majd a falat elérve fordítsa vissza a szőnyeget, az öntapadó háló átvágásával (VIGYÁZAT: NE VÁGJA EL A PIROS FŰTŐKÁBELT!). Így sorban haladva fektesse le a fűtőszőnyeget a teljes padlófelületen.

A járólapok lerakásának két lehetséges módja van. Az egyik, hogy a flexibilis csemperagasztó, vagy önterülő aljzat felhordása után hagyja azt kiszáradni, és a száradás után ragasztja le a járólapokat. A másik lehetőség, hogy a járólapokat közvetlenül leragasztja a fűtőkábelekre, ez esetben legalább két hét száradási időt kell hagyni, mielőtt a padlófűtést bekapcsolná.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
ok